Nieuwe shop

Wij werken inmiddels hard aan een compleet nieuwe webshop voor Torby, met een aantal bekende en compleet nieuwe producten. Deze versie van de webshop wordt daarom niet meer bijgewerkt. Mochten er nog vragen zijn dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

49,90 EUR

Excl. BTW: € 41,24

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar

De Multi ECO is zo'n typische "altijd-goed" laptoptas. Ruim genoeg om laptop en bijbehorende spullen overzichtelijk op te bergen. Een DICOTA laptoptas is ontworpen vanuit het oogpunt van functionaliteit en duurzaamheid. De Multi ECO is een laptoptas voor iedere dag; perfect voor zowel werk als vrije tijd. Een tijdloze tas die je jaren kunt dragen!
Bescherming 4 schild
Functionaliteit 3 schild
 
Specificaties
Artikelnummer D30907
Schermgrootte 14 - 15,6 inches
Gewicht 1 kg
Materiaal Gerecycled PET
Laptop maten 38 x 26,5 x 4 cm
Tas maten 42 x 32 x 13,5 cm

Beschikbare opties:

Delen

Omschrijving

 • Klaplaptoptas, die uit twee delen bestaat. Dit model laptoptas wordt meestal aangeduid met de Engelse term 'clamshell': de tas gaat open en dicht zoals een oesterschelp

 • Laptopcompartiment voorzien van een speciale schuimlaag (High Density Foam) met een metaaldraad versterkt frame voor extra bescherming laptop; deze zorgen ervoor dat schokken van buitenaf niet zo snel doordringen tot de laptop zelf

 • Een verstelbaar tussenschotje zorgt ervoor dat het laptopcompartiment aangepast kan worden aan de breedte van de laptop. Dit vak is gevoerd en voorzien van een band met klittenband om de laptop vast te zetten

 • Aan de binnenzijde van de klep een zacht tabletvak dat groot genoeg voor een iPad of andere tablets tot 10”

 • Het laptopcompartiment wordt afgesloten met een ritssluiting die in twee richtingen ritst. De ritssluiting kan afgesloten worden met een hangslotje (niet bijgeleverd)

 • Voorvak met volledige organisatie: voor het opbergen van visitekaartjes, pennen, mobiele telefoon, sleutels en andere kleine zaken

 • Afneembare, verstelbare schouderband voorzien van schouderstukje met schuimvulling

 • De tas heeft metalen ringen om de schouderband aan te bevestigen

 • Handvat ligt prettig in de hand en is stevig: met een nagel gepopt en dubbel gestikt

 • Tweede compartiment met rits: voor het opbergen van o.a. documenten

 • De achterkant is voorzien van een smalle band die over een uitschuifbare (stuur-) stang van een laptoptas op wielen of een handbagage koffertje past

 • Vervaardigd uit gerecycled PET materiaal (een zeer stevige polyestersoort die duurzamer is dan nieuw geproduceerd polyester materiaal). Dat maakt deze laptoptas sterk en minder milieubelastend

 • Bedrijven kunnen informeren naar de mogelijkheden voor hun bedrijf en/of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.


Dit product is standaard voorzien van ons Torby logo. Dat ziet er ongeveer zo uit (kan per product iets verschillen):


Indien gewenst, kan het standaard logo vervangen worden door uw eigen logo. De kosten daarvoor zijn € 10 euro per tas (incl. BTW). Uw logo wordt dan professioneel gedrukt en verwerkt tot een sticker met de "doming" techniek. Hierdoor krijgt het logo een "3D" look. Dat ziet er uit als volgt:


De afmeting van de sticker is 39 x 11 mm. (lengte x breedte). Het mag duidelijk zijn dat alleen logo's met een horizontale oriëntatie die geschikt zijn voor deze afmeting gebruikt kunnen worden.

De sticker wordt vervolgens op het plaatje bevestigd en met schroefjes vastgezet in de tas. 

Eigen logo bestellen?
- Kies boven de bestelknop voor "Ja" bij de optie "Eigen logo" en voltooi de bestelling
- Verzend het logo in zo hoog mogelijke kwaliteit (bij voorkeur een vectorbestand) naar info@torby.nl
- Houd rekening met een langere levertijd (doorgaans 1 tot 2 weken na goedkeuring logo)

Fabrieksgarantie
Garantie: Levenslang

DICOTA is een Duits-Zwitsers bedrijf, opgericht in 1992. DICOTA maakt al meer dan 20 jaar  beschermingsproducten voor mobiele apparatuur. DICOTA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Deze garantie geldt alleen voor product- en/of fabricagefouten. Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie. Of hiervan sprake is staat er ter beoordeling van de fabrikant.

Garantielabel
Binnen in dit product, is een DICOTA garantielabel aanwezig. Dit label is nodig voor de afhandeling van garanties, let dus op dat u dit label intact laat!

Afhandeling
Defecten, welke niet ontstaan zijn door slijtage of schade van buitenaf worden vakkundig gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is wordt het product door ons vervangen. Kan het product niet meer geleverd worden, dan bieden we een gelijkwaardig product aan of ontvangt u uw geld terug.

Meer informatie is te vinden op de garantie pagina.