Nieuwe shop

Wij werken inmiddels hard aan een compleet nieuwe webshop voor Torby, met een aantal bekende en compleet nieuwe producten. Deze versie van de webshop wordt daarom niet meer bijgewerkt. Mochten er nog vragen zijn dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

34,90 EUR

Excl. BTW: € 28,84

Beschikbaarheid:
2-4 weken

Eigentijdse en draagbare laptoptas; ideaal om de laptop goed beschermd in te vervoeren. De Top Traveller BASE laptoptas is goed georganiseerd middels overzichtelijke binnen- en buitenvakken: voldoende mogelijkheden om zakelijke benodigdheden mee te kunnen nemen. Kortom, een functionele laptoptas voor thuis of voor naar het werk.
Bescherming 2 schild
Functionaliteit 3 schild
 
Specificaties
Artikelnummer D30912
Schermgrootte 14 - 15,6 inches
Gewicht 0,7 kg
Materiaal Polyester
Laptop maten 38 x 26,5 x 4 cm
Tas maten 41 x 29,5 x 12,5 cm

Delen

Omschrijving

 • Laptoptas met opening aan de bovenzijde voor een snelle toegankelijkheid 

 • Hoofdcompartiment om laptop en andere zakelijke spullen in op te bergen. Het vak voor de laptop is voorzien van een speciale schuimlaag (High Density Foam) met een frame van metaaldraad; voor extra bescherming

 • Het hoofdcompartiment wordt afgesloten met een ritssluiting die in twee richtingen ritst. De ritssluiting kan afgesloten worden met een hangslotje (niet bijgeleverd)

 • Voorvak met vakjes: voor het opbergen van visitekaartjes, pennen, mobiele telefoon, sleutels en andere kleine zaken

 • Afneembare, verstelbare schouderband 

 • De tas heeft metalen ringen om de schouderband aan te bevestigen

 • Soepele, geweven handvatten

 • Tweede compartiment met rits, voor zakelijke benodigdheden 

 • Open insteekvak (A4 formaat) aan de achterzijde van de tas

 • De achterkant is tevens voorzien van een smalle band die over een uitschuifbare (stuur-) stang van een laptoptas op wielen of een handbagage koffertje past

 • Bedrijven kunnen informeren naar de mogelijkheden voor hun bedrijf en/of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.


Fabrieksgarantie
Garantie: Levenslang

DICOTA is een Duits-Zwitsers bedrijf, opgericht in 1992. DICOTA maakt al meer dan 20 jaar beschermingsproducten voor mobiele apparatuur. DICOTA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Deze garantie geldt alleen voor product- en/of fabricagefouten. Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie. Of hiervan sprake is staat er ter beoordeling van de fabrikant.

Garantielabel
Binnen in dit product, is een DICOTA garantielabel aanwezig. Dit label is nodig voor de afhandeling van garanties, let dus op dat u dit label intact laat!

Afhandeling
Defecten, welke niet ontstaan zijn door slijtage of schade van buitenaf worden vakkundig gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is wordt het product door ons vervangen. Kan het product niet meer geleverd worden, dan bieden we een gelijkwaardig product aan of ontvangt u uw geld terug.

Meer informatie is te vinden op de garantie pagina.