STOP VERKOOP SMARTPHONES

LET OP: wij gaan stoppen met de verkoop van Smartphones. Alleen voorradige smartphones worden nog verkocht. Op (eerder) aangekochte smartphones is en blijft uiteraard de garantie van toepassing.

PhoneFuse

22,90 EUR

Excl. BTW: € 18,93

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar

De PhoneFuse plaats je tussen de adapter en de oplaadkabel. Als de batterij voor 95% is opgeladen wordt automatisch het opladen gestopt. Op deze manier worden nadelige effecten tegengegaan. Door de batterij niet op te blijven laden zal deze niet overladen worden waardoor de batterij langer meegaat. Daarnaast loop je minder risico dat de batterij oververhit raakt waardoor deze in brand kan vliegen. Een ander bijkomend voordeel is dat er geen onnodig stroomverbruik plaatsvindt en dit kan je tot tientallen Euro's per jaar besparen. En ook niet onbelangrijk, je draagt bij aan duurzaamheid.
De PhoneFuse kan gebruikt worden in combinatie met een Powerbank. Door de PhoneFuse te gebruiken kun je vaker opladen met een Powerbank omdat de PhoneFuse ervoor zorgt dat het opladen stopt als de batterij tot 95% opgeladen is en dus niet onnodige stroom pakt van een Powerbank.

Poorten/ connectoren:
1 x USB A poort
1 x Micro USB B poort
 
Specificaties
Afmetingen 10 x 5 x 2 cm
Artikelnummer ????
Gewicht 0,25 kg

Delen

Omschrijving

  • Verleng de levensduur van je smartphone batterij

  • Voorkom het overladen van je batterij (de batterij wordt opgeladen tot ongeveer 95%)

  • Bespaar tientallen Euro's per jaar

  • Houd je smartphonebatterij in goede kwaliteit

  • Voorkom oververhitte batterijen

  • PhoneFuse ondersteunt Powerbanks

  • Handig voor zakelijke reizen
Fabrieksgarantie
Garantie: 1 jaar

LAVA Computer MFG is een Canadees bedrijf dat begonnen is in 1984. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van seriële interfaces voor o.a. PCI, USB en Ethernet bussen. Daarnaast bouwen ze Power over Ethernet, USB en LAN apparaten voor tablets. LAVA producten worden gebruikt in o.a. werkstations en servers en worden verkocht in meer dan 47 landen wereldwijd.

Deze garantie geldt alleen voor product- en/of fabricagefouten. Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie. Of hiervan sprake is staat er ter beoordeling van de fabrikant.

Meer informatie is te vinden op de garantie pagina.