Nieuwe shop

Wij werken inmiddels hard aan een compleet nieuwe webshop voor Torby, met een aantal bekende en compleet nieuwe producten. Deze versie van de webshop wordt daarom niet meer bijgewerkt. Mochten er nog vragen zijn dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

49,90 EUR

Excl. BTW: € 41,24

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar

Deze laptoprugzak is ontworpen voor iedere gelegenheid: om spullen die nodig zijn voor school, werk of vrije tijd in op te bergen. Er is echt plaats voor alles: laptop, tablet, boeken enzovoort. Maar ook kleine dingen zoals sleutels, pennen en mobiele telefoon kunnen overzichtelijk worden opgeborgen. In deze sportieve en modern ontworpen rugzak kan de laptop op een veilige en comfortabele manier vervoerd worden. Een laag van schuim, met een hoge dichtheid, beschermt de laptop volledig en biedt een betrouwbare bescherming en een zeer effectieve demping. Deze laptoprugzak is sterk, veilig, comfortabel en uiterst geschikt voor intensief dagelijks gebruik.
Bescherming 4 schild
Functionaliteit 4 schild
 
Specificaties
Artikelnummer D31046
Schermgrootte 14 - 15,6 inches
Gewicht 0,9 kg
Materiaal Polyester
Laptop maten 39 x 26,5 x 4 cm
Tas maten 34 x 47 x 20 cm

Delen

Omschrijving

 • Laptopcompartiment afsluitbaar met rits en voorzien van een beschermend, hangend laptopvak: zodat schokken van buitenaf niet zo snel doordringen tot de laptop zelf. Dit vak bevat HDF schuim van een hoge kwaliteit en is afsluitbaar met een elastische band met klittenband voor het op de plaats houden van de laptop. In dit vak is ook ruimte voor andere benodigdheden, zoals een map en dergelijke

 • Voorzien van een beschermend tabletvak, groot genoeg voor tablets tot 10” 

 • Hoofdcompartiment afsluitbaar met rits: dagelijkse benodigheden gaan met gemak in het royale hoofdvak

 • Voorzien van handige vakjes voor het opbergen van mobiele telefoon en andere kleine zaken

 • Karabijnhaak om sleutels aan te hangen: zodat ze snel binnen handbereik zijn

 • Voorvak voor het opbergen van kleine accessoires 

 • Soepele, comfortabele, verstelbare schouderbanden 

 • Voorgevormd rugpand met ventilerende werking

 • Zacht bovenhandvat om de rugzak te dragen
   
 • Zijvakken van gaas: voor het opbergen van een paraplu, frisdrank of waterflessen. Zo kunnen deze niet in de rugzak gaan lekken: in deze zijvakken blijven ze overeind staan

 • Verstelbare banden aan de zijkanten en onderzijde van de rugzak: om aan te trekken als de rugzak niet zo vol zit, waardoor de rugzak kleiner wordt 

 • Net (afneembaar) voor een fietshelm: kan aan de voorzijde van rugzak bevestigd worden

 • Reflecterende details op de rugzak: voor een goede zichtbaarheid in het donker 

 • Vervaardigd uit een duurzaam polyester met een waterafstotende laag

 • Bedrijven kunnen informeren naar de mogelijkheden voor hun bedrijf en/of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.


 

Fabrieksgarantie
Garantie: Levenslang

DICOTA is een Duits-Zwitsers bedrijf, opgericht in 1992. DICOTA maakt al meer dan 20 jaar  beschermingsproducten voor mobiele apparatuur. DICOTA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Deze garantie geldt alleen voor product- en/of fabricagefouten. Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie. Of hiervan sprake is staat er ter beoordeling van de fabrikant.

Garantielabel
Binnen in dit product, is een DICOTA garantielabel aanwezig. Dit label is nodig voor de afhandeling van garanties, let dus op dat u dit label intact laat!

Afhandeling
Defecten, welke niet ontstaan zijn door slijtage of schade van buitenaf worden vakkundig gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is wordt het product door ons vervangen. Kan het product niet meer geleverd worden, dan bieden we een gelijkwaardig product aan of ontvangt u uw geld terug.

Meer informatie is te vinden op de garantie pagina.