STOP VERKOOP SMARTPHONES

LET OP: wij gaan stoppen met de verkoop van Smartphones. Alleen voorradige smartphones worden nog verkocht. Op (eerder) aangekochte smartphones is en blijft uiteraard de garantie van toepassing.

Sleeve Stand II 10

44,90 EUR

Excl. BTW: € 37,11

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar

Moderne, smalle tablethoes, vouwbaar in twee standen, geschikt voor een 10 inch tablet. Ideaal voor dagelijks of zakelijk gebruik. Vervaardigd uit hoge kwaliteit, slijtvast en waterafstotend PU- materiaal dat een strak en design uiterlijk heeft. De eigenschappen van dit materiaal dienen als anti-slip, voor een perfecte grip. Een tablet die uit de hand glijdt, kan zorgen voor een flinke schadepost. In deze luxueus ogende hoes kan de tablet veilig meegenomen worden in nagenoeg elke tas.
Bescherming 3 schild
Functionaliteit 3 schild
 
Specificaties
Artikelnummer D30687
Schermgrootte 10 inches
Gewicht 0,2 kg
Materiaal PU (kunststof)
Tablet maten 28,3 x 20 x 1,2 cm
Tas maten 29,7 x 21 x 1,3 cm

Delen

Omschrijving

  • Door de precieze pasvorm zit de tablet strak in de hoes en kan dus niet verschuiven of er uit vallen

  • De zachte binnenkant (microfiber) beschermt het tabletscherm tegen krassen en stof en heeft een licht schok dempende werking. Bovendien reinigt dit materiaal het scherm automatisch bij het in- en uitschuiven

  • De hoes wordt afgesloten met een overslagsluiting (klep) met een magneetstrip 

  • Vouwbaar in twee standen. De positie van de tablet kan hierdoor naar behoefte aangepast worden: het vergroot het gemak tijdens het kijken en/of het typen

  • Geschikt voor iPad2, iPad3, iPad4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1, Samsung Galaxy Tab 3 10.1, Samsung Galaxy Note 10.1 en meer

  • Bedrijven kunnen informeren naar de mogelijkheden voor hun bedrijf en/of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.


Fabrieksgarantie
Garantie: 2 jaar

DICOTA is een Duits-Zwitsers bedrijf, opgericht in 1992. DICOTA maakt al meer dan 20 jaar  beschermingsproducten voor mobiele apparatuur. DICOTA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Deze garantie geldt alleen voor product- en/of fabricagefouten. Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie. Of hiervan sprake is staat er ter beoordeling van de fabrikant.

Garantielabel
Binnen in dit product, is een DICOTA garantielabel aanwezig. Dit label is nodig voor de afhandeling van garanties, let dus op dat u dit label intact laat!

Afhandeling
Defecten, welke niet ontstaan zijn door slijtage of schade van buitenaf worden vakkundig gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is wordt het product door ons vervangen. Kan het product niet meer geleverd worden, dan bieden we een gelijkwaardig product aan of ontvangt u uw geld terug.

Meer informatie is te vinden op de garantie pagina.