Nieuwe shop

Wij werken inmiddels hard aan een compleet nieuwe webshop voor Torby, met een aantal bekende en compleet nieuwe producten. Deze versie van de webshop wordt daarom niet meer bijgewerkt. Mochten er nog vragen zijn dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

49,90 EUR

Excl. BTW: € 41,24

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar

Vlotte, casual tablettas voor een 10 inch tablet. Speciaal ontworpen voor mannen. Hierin kan de tablet gemakkelijk en veilig vervoerd worden; helemaal passend in de tijd van nu. De tablettas heeft handige standfuncties waardoor de positie van de tablet naar behoefte kan worden aangepast tijdens het kijken en/of het typen. Heb je deze Sling Bag eenmaal in je bezit, sleep je 'm overal mee naar toe: zo handig, dat je niet meer zonder kunt.
Bescherming 5 schild
Functionaliteit 2 schild
 
Specificaties
Artikelnummer D30552
Schermgrootte 10 inches
Gewicht 0,5 kg
Materiaal Polyester
Tablet maten 26 x 2,02 x 1,5 cm
Tas maten 28,5 x 23 x 6,5 cm

Delen

Omschrijving

  • Volledig gepolsterd tabletcompartiment met rits: zorgt ervoor dat schokken van buitenaf niet zo snel doordringen tot de tablet zelf

  • Voorzien van een ruim voorvak: voor het opbergen van kleine accessoires

  • Aan de binnenzijde van het voorvak een klein ritsvakje voor persoonlijke spullen

  • Standfuncties: De tablet kan in een van smalle vakjes op de voorzijde van de tas geschoven worden, de overslag (klep) wordt omhoog gezet en dient als steun voor de tablet. De tablet kan in drie verschillende standen gezet worden en kan hierdoor naar behoefte aangepast worden: vergroot het gemak tijdens het kijken en/of het typen!

  • Vaste, brede, verstelbare, schouderband: ook geschikt voor lange personen

  • Deze schouderband kan over de schouder of dwars-over-de borst gedragen worden: waardoor beide handen vrij blijven  

  • Vervaardigd uit duurzaam polyester met een vuil- en waterafstotende laag

  • Geschikt voor o.a. Apple Air, Apple iPad (2, 3 en 4), Samsung Galaxy Note 10.1, Samsung Galaxy Tab2 10.1, Xperia Tablet S, Microsoft Surface, Google Nexus 10, HUAWEI MediaPad 10FHD, Lenovo ThinkPad Tablet 2

  • Bedrijven kunnen informeren naar de mogelijkheden voor hun bedrijf en/of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
Fabrieksgarantie
Garantie: Levenslang

DICOTA is een Duits-Zwitsers bedrijf, opgericht in 1992. DICOTA maakt al meer dan 20 jaar  beschermingsproducten voor mobiele apparatuur. DICOTA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Deze garantie geldt alleen voor product- en/of fabricagefouten. Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie. Of hiervan sprake is staat er ter beoordeling van de fabrikant.

Garantielabel
Binnen in dit product, is een DICOTA garantielabel aanwezig. Dit label is nodig voor de afhandeling van garanties, let dus op dat u dit label intact laat!

Afhandeling
Defecten, welke niet ontstaan zijn door slijtage of schade van buitenaf worden vakkundig gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is wordt het product door ons vervangen. Kan het product niet meer geleverd worden, dan bieden we een gelijkwaardig product aan of ontvangt u uw geld terug.

Meer informatie is te vinden op de garantie pagina.