Nieuwe shop

Wij werken inmiddels hard aan een compleet nieuwe webshop voor Torby, met een aantal bekende en compleet nieuwe producten. Deze versie van de webshop wordt daarom niet meer bijgewerkt. Mochten er nog vragen zijn dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Multi Roller ECO

109,90 EUR

Excl. BTW: € 90,83

Beschikbaarheid:
2-4 weken

Lichte, praktische en functionele laptopkoffer op wielen voor diegenen die vaak korte zakenreizen moeten maken. In deze sector is een goede organisatie een absolute noodzaak. Deze laptopkoffer op wielen is ideaal voor onderweg om laptop en persoonlijke spullen samen te vervoeren. Al uw spullen binnen handbereik. Met deze laptopkoffer op wielen kunt u iedere uitdaging aan.
Bescherming 4 schild
Functionaliteit 4 schild
 
Specificaties
Artikelnummer D30911
Schermgrootte 14 - 15,6 inches
Gewicht 3,2 kg
Materiaal Gerecycled PET
Laptop maten 40 x 26,5 x 38 cm
Tas maten 45 x 35,5 x 25 cm

Beschikbare opties:

Delen

Omschrijving

 • Laptopcompartiment voorzien van een speciale schuimlaag (High Density Foam) met een metaaldraad versterkt frame voor extra bescherming laptop; deze zorgen ervoor dat schokken van buitenaf niet zo snel doordringen tot de laptop zelf. Dit compartiment is gevoerd en voorzien van een scheidingswand en een band met klittenband om de laptop vast te zetten

 • Aan de binnenzijde van het laptopcompartiment een zacht tabletvak dat groot genoeg is voor een iPad of andere tablets tot 10” 

 • Het laptopcompartiment wordt afgesloten met een ritssluiting die in twee richtingen ritst. De ritssluiting kan afgesloten worden met een hangslotje (niet bijgeleverd) 
   
 • Multifunctioneel groot tweede compartiment met rits dat gebruikt kan worden om kleding, maar ook documenten, printer, projector of andere zakelijke benodigdheden in op te bergen. Voorzien van elastische banden: om de inhoud op de juiste plaats te houden

 • Makkelijk toegankelijk voorvak met organisatie voor pennen, mobiele telefoon en andere kleine voorwerpen

 • Afneembare, verstelbare schouderband voorzien van schouderstuk met schuimvulling 

 • Handvat ligt prettig in de hand en is stevig: met een nagel gepopt en dubbel gestikt

 • Uitschuifbare (stuur-) stang voor comfortabele wendbaarheid

 • Stevige wielen met hoekbescherming: voor een perfecte stabiliteit (bij slijtage of beschadiging kunnen deze wielen eenvoudig vervangen worden)

 • De achterzijde van de laptopkoffer is tussen de wielen extra verstevigd: om de stof te beschermen bij het op- en af gaan van stoepranden

 • Vervaardigd uit gerecycled PET materiaal (een zeer stevige polyestersoort die duurzamer is dan nieuw geproduceerd polyester materiaal). Dat maakt deze laptoptas sterk en minder milieubelastend

 • Bedrijven kunnen informeren naar de mogelijkheden voor hun bedrijf en/of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
Fabrieksgarantie
Garantie: 2 jaar

DICOTA is een Duits-Zwitsers bedrijf, opgericht in 1992. DICOTA maakt al meer dan 20 jaar  beschermingsproducten voor mobiele apparatuur. DICOTA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Deze garantie geldt alleen voor product- en/of fabricagefouten. Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie. Of hiervan sprake is staat er ter beoordeling van de fabrikant.

Garantielabel
Binnen in dit product, is een DICOTA garantielabel aanwezig. Dit label is nodig voor de afhandeling van garanties, let dus op dat u dit label intact laat!

Afhandeling
Defecten, welke niet ontstaan zijn door slijtage of schade van buitenaf worden vakkundig gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is wordt het product door ons vervangen. Kan het product niet meer geleverd worden, dan bieden we een gelijkwaardig product aan of ontvangt u uw geld terug.

Meer informatie is te vinden op de garantie pagina.